Ik geef een vergoeding aan alle ebhosting-klanten, die mij aanbevelen bij collega's, relaties, vrienden, familie of andere website bezoekers.

Voor ieder nieuw hosting-pakket (incl. domein), dat je als bestaande klant aanbrengt, ontvang je € 10,00 bonus retour op jouw eigen hosting-kosten.

Om gebruik te kunnen maken van deze actie, dient degene, die de bestelling plaatst jouw naam, domein en klantnummer (bij ebhosting) op te geven, zodat ik de bonus voor je kan registreren. De bonus wordt op de eerstvolgende factuur in korting gebracht.
Door regelmatig klanten aan te brengen kun je je eigen domein- en hosting kosten dus flink omlaag brengen. Je klantnummer vind je in de SUPPORT desk bij 'Account info' en op alle facturen.

Overzicht Bonus actie:

  • Eenmalige bonus per aangebrachte klant met hostingpakket.
  • Voor ieder nieuw hosting-pakket, dat je als bestaande klant aanbrengt, ontvang je eenmalig € 10,00 bonus retour. Deze pakketten kunnen voor een nieuwe of bestaande klant of natuurlijk voor jezelf zijn. Een pakket bestaat uit een nieuwe domeinnaamregistratie (of -verhuizing) inclusief hosting-account (Start, Lite, Basic, Pro, Premium).
  • De actie geldt niet indien de domeinnaam reeds bij ebhosting geregistreerd is, maar uitsluitend voor nieuwe of te verhuizen domeinen.
  • Ik betaal je uit ongeacht of de aangebrachte klant zijn factuur al heeft betaald. Uitbetaling geschiedt alleen door middel van eenmalige korting op jouw eerstvolgende factuur voor jouw domeinregistratie en hosting. Er vindt geen directe uitbetaling (niet contant noch per giro) van de bonus aan jou plaats. Wanneer een opgebouwde bonus groter is dan het bedrag van de eerst volgende factuur, wordt deze in korting gebracht op de daaropvolgende factuur.
  • Om gebruik te kunnen maken van deze actie, dient degene, die de bestelling plaatst, jouw naam en klantnummer (bij ebhosting) op te geven, zodat ik de bonus voor je kan registreren.
  • De bonus is niet overdraagbaar op derden.
  • Elk nog niet op een factuur in korting gebracht bonus-bedrag van een of meerdere bonus registraties vervalt op het moment, dat je als klant je eigen hosting contract bij ebhosting beëindigd. Vanaf de einddatum van je hostingcontract vervallen alle rechten op een uit te keren Bonus korting. Alle eventueel nog openstaande facturen dienen wel betaald te worden en kunnen niet verrekend worden met een eventueel openstaande Bonus korting.

ZZPstudio is als .NL registrar aangesloten bij de SIDN ZZPstudio maakt bij registratie van alle .NL domeinen gebruik van DNSSEC voor een veiliger internet