Zoekmachine marketing

Zoekmachine marketing is het samenspel van activiteiten om je website beter gevonden te laten worden en je bezoekers te inspireren bij jou klant te worden.

Wat je zelf kunt doen:

  • goede inhoudelijke teksten schrijven gericht op je doelgroep / bezoekers én zoekmachines
  • belangrijke zoekwoorden voor jouw doelgroep formuleren en deze passend en gericht gebruiken in tekst en meta [title/description]
  • je website aanmelden bij zoekmachines, startpagina's en andere website's [linkbuiding]

Wanneer je website online is, wordt deze nog niet vanzelfsprekend gevonden. Je website moet hiervoor aangemeld worden bij zoekmachines. De zoekmachines bepalen zelf hoe hoog of laag je website in de ranking te voorschijn komt.

ZZPstudio maakt je website vanzelfsprekend geschikt om goed gevonden te worden door zoekmachines.
Een positie in de top 10 kan ik je nooit garanderen, hierin ben ik zeer realistisch. Dit is mede afhankelijk van de gekozen zoekwoorden en het aantal concurrerende websites op die zoekwoorden.

Wel kun je veel of weinig tijd steken in het schrijven van teksten zowel gericht op je bezoekers, als rekening houdend met wat voor zoekmachines gunstig is.

Bekijk de zoekmachine optimalisatie tips!

ZZPstudio is als .NL registrar aangesloten bij de SIDN ZZPstudio maakt bij registratie van alle .NL domeinen gebruik van DNSSEC voor een veiliger internet