over ZZPstudio

ZZPstudio / ZZPstudio heeft zich gespecialiseerd in het aanbieden full-service diensten van domeinnaamregistratie, hosting, webdesign, cms/crm systemen, seo en grafisch ontwerp, het ontwerpen van een logo of huisstijl.

ZZPstudio streeft naar het authentiek en professioneel vormgeven van persoonlijke/zakelijke identiteit in digitale en gedrukte media. En daar op aansluitend het ontwikkelen van tools om de dienstverlening van jou bedrijf zo goed mogelijk te laten functioneren, als het gaat om mail, website en cms/crm systemen.

ZZPstudio staat voor duurzaamheid van ons mensen en van alle verbindingen, die we als mens aan kunnen gaan. Alleen dat wat waardevol en van kwaliteit is, zal werkelijk tot vervulling leiden. Het is wezenlijk op echte en authentieke wijze te communiceren met andere mensen. Flow in handelen en communicatie ontstaat wanneer vanuit de meest heldere essentie in jezelf een beweging gemaakt wordt, een woord, kleur, geluid of gebaar ... de essentie gecommuniceerd kan worden naar de mensen, die je wilt bereiken.

identiteit
Je identiteit bewust zijn en een standpunt innemen is noodzakelijk en krachtig.

transparantie
Zichtbaar zijn in wie je bent, wat je wilt en waar je voor staat.

communicatie
Bewust zijn van je eigenheid en identiteit om deze transparant en helder te kunnen communiceren.

ZZPstudio is als .NL registrar aangesloten bij de SIDN ZZPstudio maakt bij registratie van alle .NL domeinen gebruik van DNSSEC voor een veiliger internet